Algemeen

Om succesvol te zijn en te blijven in uw loopbaan, ontkomt u er niet aan blijvend te leren. Niet voor niets wordt tegenwoordig gesproken over een Leven Lang Leren. Maar hoe doet u dat en hoe bewaakt u de aandacht hiervoor? 

Blijvend leren kan betekenen dat u af en toe een studie volgt, maar ook dat u in de praktijk keuzes maakt of activiteiten ontplooit, die 'automatisch' inhoud geven aan een Leven Lang Leren. Het gaat daarbij om het vinden van de juiste balans tussen het formele (cursus, training, etc.) en informele leren (leren van collega’s, ervaring, etc.). Daarnaast speelt uiteraard het evenwicht tussen persoonlijke ambitie en organisatiedoelstellingen een belangrijke rol. 

Om te voorkomen dat de door u opgedane kennis en competenties geen vervolg krijgen in de praktijk, gaat RFL graag een gesprek met u aan om te inventariseren welke leerkansen de praktijk u biedt en waar aanvullend een training of studie uw kansen op succes zal vergroten.

Kijk eens terug op de laatste 3 jaar. Heeft u geïnvesteerd in uw groei, uw carrière, of bent u redelijk routinematig bezig geweest en is het nu tijd om uw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Dit kost minder tijd en energie dan u mogelijk denkt. Samen met RFL alert zijn op een aantal zaken, maakt al een grote stap mogelijk.

Voor een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek nodigen wij u graag uit contact op te nemen.

 

 

 

Het gaan voor vakmanschap geborgd